In functie de valoarea si caracteristicile comenzii www.modern-living.ro poate acorda o reducere a valorii comenzii care sa compenseze costul livrarii.

Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul www.modern-living.ro se face doar pe teritoriul Romaniei si in limita razei de acoperire a transportatorilor colaboratori si numai in timpul programului de lucru al acestora.

a. Costul de livrare a produselor depinde de dimensiunile si greutatea coletului, respectiv locatia clientului.
Pentru a asigura cele mai bune conditii si tarife de transport, www.modern-living.ro colaboreaza cu mai multe firme de curierat.

b. Costul delivrare este suportat in totalitate de client.

c. Produsele se pot livra si la sediul S.C. MODERN LIVING SRL, in baza unei programari convenite la confirmarea comenzii. In aceasta situatie costurile de transport sunt anulate.

d. Ca o regula generala, produsele comandate sunt gata pentru livrare a doua zi dupa confirmarea comenzii.

Programul de procesare a comenzilor este de luni pana vineri, intre orele 10:30 -17:30.

Comenzile sosite in afara programului de lucru vor fi prelucrate si confirmate a doua zi.

Comenzile sosite si confirmate vineri vor fi gata de livrare luni.

In anumite situatii speciale, acest termen poate fi depasit, cu anuntarea prealabila si acceptul clientului.

Predarea produselor catre curier va fi comunicata clientului.

e. Termenul mediu de predare de catre curier a produselor catre client este de 24-48 ore, in functie de locatia clientului.Termenul de predare mentionat este cel stipulat prin contractul dintre www.onlinedeco.ro si firma de curierat.

www.modern-living.ro nu isi asuma raspunderea pentru daunele suferite de client din cauza depasirii sau modificarii termenului de livrare de catre curier. Nerespectarea termenelor de livrare atrage raspunderea exclusiva a firmei de curierat care, prin contractul cu www.modern-living.ro, se obliga in mod direct fata de clientii www.modern-living.ro.

f. Produsele livrate vor fi impachetate corespunzator si vor insotite de factura fiscala.

Nu exista posibilitatea desfacerii coletelor inaintea achitarii sumelor de ramburs. Va asiguram ca tratam cu exigenta maxima ambalarea si expedierea coletelor si puteti fi siguri ca primiti ceea ce comandati.

0 produse in cos
0 RON

Vezi cos

Newsletter

Înscrie-te pentru a primi ultimele oferte si noutati:


Abonare